PREGUNTES OPORTUNES – 330 (Català)

La No Independència És… Dependència!

Què respondrien els “veritables demòcrates” a aquestes preguntes…?

Publicat:

“El govern, amb suport de partits espanyols, trasllada al Constitucional i Fiscalia totes les decisions del parlament català”. Pregunta: Si tot ho tenen que decidir els jutges i els fiscals… hauríem de votar-los a ells en lloc dels polítics que no només no solucionen problemes sinó que  els “creen”? No és una prova del seu fracàs total com a polítics? Els dependentistes, volen seguir “dependent”, tot i sent molt perjudicats!, per polítics així…? Podríem votar a algun jurista simplement “imparcial”…? És digne voler viure en un estat de dret…”exclusivament judicial” i partidista?

Publicat:

”El fiscal superior de l’estat ordena a la policia a Catalunya requisar urnes, sobres  i impresos electorals” Pregunta: En quin país creuria qualsevol lector demòcrata i imparcial que succeeixi això? En un democràtic o en un… dictatorial, pseudemocratic, bananer? Algú s’imagina aquesta “ordre” en una democràcia avançada? Algú s’imagina que en un país modern, democràtic, avançat, els governs “ordenin” a la policia requisar urnes, impresos electorals com si fossin “armes” de destrucció…? Ideologies, identitats, apart… és digne que hi hagi un sol demòcrata que recolzi a qui origina una reacció democràtica de la societat catalana i ordeni a la policia que impedeixi votar?

Publicat:

“El govern espanyol reconeix que el dèficit fiscal de Catalunya segueix creixent. Ara admet 10.000 milions d’euros anuals. En 10 anys: 100.000. Des de la transició: més de 350.000 mil milions”. Això xifres espanyoles! Pregunta: Volen viure amb la qualitat de vida que mereixen pel que generen… o seguir treballant per a un estat que rescata autopistes, plantes de gas, trens AVE inútils, i un llarg etc. clarament discriminatori i injust? S’imaginen quant bé es podria fer en sanitat, educació, infraestructures, justícia social…, si Catalunya pogués gestionar aquests recursos…? És digne castigar-se i castigar les seves famílies votant a qui l’espolia sistemàticament i ho reconeix!?

Publicat:

(El País) “La justícia espanyola acorrala a tots els responsables del referèndum” Pregunta: No s’adonen que els “responsables” són els milions de votants a Catalunya que volen votar? El 75% % segons totes les enquestes! Podem traduir el titular per “La justícia de l’estat espanyol acorrala al 75% de la societat catalana democràtica” Algun veritable “demòcrata” pot considerar “demòcrata” un estat que impedeix “expressar-se” a dos terços d’una societat? És digne auto qualificar-se “demòcrata” i recolzar a qui no ho és?

Publicat:

“El govern espanyol assegura que impedirà per tots els mitjans la celebració d’un referèndum de independència a CatalunyaPregunta: Si la majoria del parlament vol que es voti democràticament, ofereix la independència com a recurs per a beneficis en qualitat de vida, democràcia real, justícia social, llibertat, dignitat… és lògic recolzar, votar, a qui s’oposa a tots aquests beneficis objectius…? És digne votar a partits com a PPC, PSC, C’s, (CSQP de moment no recolzen) que són clarament contraris a que els votants catalans decideixin si volen ser independents o progressivament dependents…?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ

http://perladignitat.blog.cat/    /     dignitat@hotmail.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *