PREGUNTES OPORTUNES – 340 (Català)

La No Independència És… Dependència!

Immunitat i impunitat pels “colpistes” espanyols…?

Publicat: “PP, PSOE, C’s, qualifiquen de “cop d’estat” al procés independentista iniciat per la societat catalana” “El PP adverteix que el 21-D no pot donar “immunitat ni impunitat als colpistes catalans”. És una idea “forçament” ampliada i repetida. Publicat: Javier Pérez Royo (Catedràtic Universitat de Sevilla): La sentència del Tribunal Constitucional contra l’Estatut va ser formalment una sentència, però materialment un cop d’estat!”. L’Estatut de Catalunya no és el seu Estatut. És l’Estatut del PP per a Catalunya, l’Estatut que el PP a través del Constitucional va aconseguir imposar-li a Catalunya contra la manifestació de voluntat expressament formulada pel Parlament de Catalunya i pactada amb les Corts Generals i contra la manifestació de voluntat del poble català expressada en referèndum. Afegim que el 155 anul·la el recollit en la pròpia Constitució que diuen defensar i que prop de mil juristes consideren il·legal?

El procés, és acció o “reacció” a la política espanyola en Catalunya?

Qui ha iniciat i accentua el “cop d’estat”? Actuarà el parlament espanyol, la fiscalia general, el Constitucional, l’Audiència Nacional, contra els autors reals del mateix? Per què tenen immunitat i impunitat total i més tenint en compte els efectes tan perversos que ha tingut i té aquest “cop d’estat” espanyol en el benestar, la llibertat, la democràcia, la identitat, la justícia social en, de i per a Catalunya? Aquí estan els fets objectius! És digne que PPC, PSC, C’s, (CSQP tàcitament), els seus militants i votants, donin suport a aquest cop d’estat i aquest maltractament a “tota la societat catalana”? És coherent que hi hagi un sol votant el 21-D que vulgui continuar dependent dels “colpistes” que tant dany fan, fins i tot amb “la seva” policia i guàrdia civil, que tan antidemocràtics es mostren…? Què és el realment DIGNE…?

Immunitat i impunitat pels quals inciten a l’odi… a Catalunya?

Publicat: “La justícia espanyola persegueix via penal qualsevol declaració, reacció, piulada, article, etc. que s’interpreti com “incitació a l’odi” contra Espanya, forces, els seus símbols. Convida a  denunciar a qui digui alguna cosa que pugui ser considerat així” Ha reaccionat contra els qui van comentar després de la mort de MURIEL CASALS? Quan grups d’espanyols van cridar “a por ellos”? Quan Rajoy, Arenas, dirigents del PP, PSOE han recollit signatures “contra” Catalunya, la seva història, llengua, valors…? Contra els qui públicament han amenaçat de mort a autoritats catalanes…? Tot “això”, ha generat simpaties, afecte sincer, cap als catalans… o odi? És objectiu el govern espanyol o clarament sectari, partidista? És DIGNE recolzar a qui actua… amb tant odi contra Catalunya…?

Immunitat i impunitat pels “nacionalistes… espanyols”?

Publicat per diferents polítics als mitjans: “El nacionalisme és negatiu, verí, perjudicial, provincià, etc.” Com es denominaven els qui van guanyar la guerra civil i van portar la dictadura…? Els “nacionals”! No són els que continuen governant ara amb l’ajuda de PSOE, C’s, partits minoritaris espanyols… i la condescendència d’altres? Si ho analitzem pels objectius i resultats, quin “nacionalisme” és verí? “L’espanyol”: opressor, explotador, colonitzador, excloent, antidemocràtic… o el “català”: pacífic, alliberador, democràtic, integrador, orientat al futur…? Quin nacionalisme mereix el qualificatiu de DIGNE…?

El 21-D, què triar? Independència possibilista o dependència creixent i negativa…? Des de la DIGNITAT DEMOCRÀTICA, què és el coherent…?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ  / 

http://perladignitat.blog.cat/    /    dignitat@hotmail.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *