PREGUNTES OPORTUNES – 369 (Català)

La No Independència És… Dependència!

I si el 21-D va ser més independentista del que es va dir…?

Publicat: El Confidencial: “Hisenda detecta que INDRA va pagar 3,3 milions d’euros per treballs il·localitzables a un proveïdor del PP”. “L’UCO, (guàrdia civil), conclou que INDRA va desviar 600.000 € públics al PP amb empreses pantalla”.

A qui va encarregar el PP el recompte de vots el 21-D? A INDRA! És obligatori que el recompte ho faci una empresa que guanyi en concurs públic? Sí! Va respectar aquesta llei el govern del PP quan va imposar el 155 a Catalunya per a les eleccions? No! Ha estat acusada INDRA per escàndols en votacions a l’Equador, Argentina, per manipulació de dades a favor dels governs que la van contractar? Sí! Ha tingut incidències en votacions espanyoles aquesta empresa? Sí! S’ha vist investigada i associada a escàndols com Lezo, Gürtel, Púnica…? Sí! Hi ha estudis que diuen demostrar els desajustaments entre vots i censos…? Aquí està tot el publicat?

També es diu que la metodologia no permet el frau però… amb aquests antecedents, és segur que l’independentisme està en el 47%? Però i si fos molt superior i l’estat està enganyant, una vegada més, a la societat catalana?

En quin model polític volen viure els catalans que de debò siguin demòcrates…? Des de la DIGNITAT DEMOCRÀTICA, què és el més coherent per a un votant català que se senti demòcrata de debò? La Independència possibilista i optimitzadora o la dependència d’un estat en fallida i en sospita en les seves votacions?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ 

http://perladignitat.blog.cat/   /    dignitat@hotmail.com

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *